Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TEOG BİRİNCİSİNE BAŞKANDAN ANLAMLI HEDİYE

TEOG BİRİNCİSİNE BAŞKANDAN ANLAMLI HEDİYE

Tomarza Cücün Ortaokulu 7. Sınıf öğrencilerimiz  AHMET DELEBAŞ TEOG SINAVINDAN 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.
Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar öztürk ve velisiyle birlikte Başkan IŞIK'ziyaret etti Başkan IŞIK'ın  Bu başarıyı nasıl elde ettin? Sorusuna verdiği cevapsa,Gece 12’ye kadar ders çalışıyordum. Tabi sadece bu sene değil, geçmiş senelerde de hep sorumlu davranmıştım ve düzenli bir şekilde çalışma yapmıştım. Hocalarımın özverisinede çok teşekkür ediyorum. Tüm sınıfımızla çok özel ilgilendiler ve bu başarı geldi. Yorulduğum zamanlar oldu ancak hiç usanmadan çalışmaya devam ettim.Bu süreçte okul idaremiz, ilçe Milli eğitim Müdürümüz ve Kaymakamımız da sınıfımızı ziyaret ederek  bizlerin motivasyonunu artırdılar.Hepsine çok teşekkür ediyorum. şeklinde oldu Başkan IŞIK TEOG birincimize Tüm masrafları Belediyemizce karşılanarak Umreye gönderme sözü verdi ve çeşitli hediyelerden oluşan hediye paketi sundu ve öğrencimize başarısından dolayı teşekkür etti.

13:59, 14.05.2016