Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Anneler Günü Özel Proğram

Anneler Günü Özel Proğram

Anneler günü münasbetiyle Kültür müdürlüğümüzün bünyesinde Belediye başkanımız ve eşinin ev sahipliğiğle Tomarza  Belediyesi  Düğün salonunda düzenlediği  kahvaltı proğramı  Kayseri il,ilçe belediye başkanlarının eşleri ve mahalle halkının katılımıyla başladı annelerimizle ilgili özel konuşmalar hem protokol hemde annelerimiz tarafından güzel sözlerle taçlandırıldı.
Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK’ın Eşi Gülbeyaz hanım efendi Anneler günü kahvaltı etkinliğinde  yaptığı konuşmada "Öncelikle bütün annelerimizin anneler gününü en kalbi duygularla kutlarım. Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizler bizlerin baş tacısınız. Bu anlamlı günde davetimizi kırmayıp geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Annelik maneviyattır, bakın hayatta muhasebesi olmayan tek meslektir. Muhasebe yapamazsın annelikte. Bir evladım daha doğdu kalbin kaçta kaçını ayıracağız diye bir muhasebede bulunamıyoruz. Lütfen gözünüz evlatlarınızın üzerinde olsun“ şeklinde konuştu.
Kahavaltıproğramı sonunda Belediye Başkanımız tarafından değerli annelerimize ve misafirlerimize ilçemizin sarı altını kabak çekirdeğimizden oluşan hediye paketi verildi.
Misafirlerle beraber ilçemizde belediyemizin çınarlarından olan yaşlı annelerimizin ziyaretleri yapıldı ilçemizin tarihi merkez camiide ziyaret edildi

04:59, 10.05.2016