Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KUTLU DOĞUM HAFTASI

KUTLU DOĞUM HAFTASI

Tomarza İlçesinin Akdere mahallesinde  Tomarzalılar Kültür ve Yardımlaşma vakfının  hazırlamış olduğu Kutlu Doğum proğramına Ak Parti MKYK Üyesi Yaşar Karayel, Ak Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel,Ak parti Kayseri Millet vekili Sami Dedeoğlu, Tomarza İlçe Kaymakamı Engin Uysal, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Tomarza Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Tomarza Ak Parti İlçe Başkanı Davut Şahin, başta olmak üzere yüzlerce Tomarzalı davetliler ve köy halkı katıldı.Proğram protokolun ağaç dikmesiyle başladı Kur’an-ı Kerim Tilaveti ardından günün anlam ve önemi belirten konuşmayı İstanbul Akdere Dernek Başkanı Seyit Okudur yaptı. Akdere Köyü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen hadis okuma ve şiir okuma yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi selamlama konuşmalarını yapmak üzere Ak parti MKYK üyesi Yaşar karayel,Ak parti Kayseri Millet vekili İsmail Emrah Karayel ve Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık yaptı konuşmalarında kutlu doğum ve Anneler gününe özel mesajlar yer verildi proğram Tomarzalılar Kültür ve Yardımlaşma derneğinin protokole plaket sunumuyla son buldu. Ak Parti MKYK Üyesi Yaşar Karayel, Ak Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel,Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin,Tomarza Ak Parti İlçe Başkanı Davut Şahin'in vatandaşlarla buluşup sohbet edildi.

10:10, 09.05.2016