Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tomarza  Belediyesi tarafından Kurtuluş Mahallesinde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. İlçe genelinde bir çok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Tomarza Belediyesi ne bağlı ekipler, Kurtuluş Mahallesinde bir süre önce başlatılan kilit parke döşeme çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiğine vurgu yaparak, mahallenin bir çok sokağında kilit parke döşeme çalışmalarının da tamamlandığını açıkladı. Mahallelerde gerçekleştirilen yol onarım ve bakım çalışmaları hakkında bilgi veren Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK Kurtluş Mahallesi ve Yavuzselim Mahallesinin parke ihalesinin yapıldığının ve kısa zamanda tüm mahallelerimizde parkesiz cadde sokak kalmıyacağını ifade etti ; Amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir."dedi.

03:41, 04.05.2016