Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KUTLU DOĞUM HAFTASI

KUTLU DOĞUM HAFTASI

Tomarza Belediyesi ve Tomarza ilçe müftülüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu kutlu doğum haftası Tomarza Belediye düğün salonunda gerçekleştirildi proğrama Kayseri il Müftü yardımcısı Mahmut Taşyapan,Tomarza ilçe Kaymakamı Engin Uysal, İlçe Müftüsü Harun Kılınç Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık Tomarza MYO Müdürü  Doç.Dr.Okan Karahan İlçe Milli Eğitim Müdürü,İlçe Jandarma  komutanı,Akparti  ilçe Başkanı Davut Şahin ,Diyanet Personeli ve cok sayıda Tomarzalılar katıldı proğram   istiklal marşının okunmasıya başladı açılış konuşmasını  Harun kılınç yaptı  ikinci konuşmacı olarak İlçe kaymakamız Engin uysal; güzel ahlaklı olmaktan ve güzel ahlakı yaşamaktan bahsetti,Anadolu imam hatip lisesinin öğrencilerinden semazen gösterisiyle büyük ilgi aldı son konuşmacı olarak İl Müftü yardımcısı Mahmut Taşyapan  Tomarzalılara Kur’anı Kerim den ayetler ve Peygamber efendimizin hadislerinin olduğu konferans verdi  proğramın sonunda şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alan öğrencilere protokol tarafından hediyeler verilmesiye proğram son buldu.

05:38, 20.04.2016