Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkanımız Fahrettin IŞIK'ın Regaib Kandili Mesajı

Başkanımız Fahrettin IŞIK'ın Regaib Kandili Mesajı

Regaib Gecesi, üç ayların ilki Recep ayının ilk Perşembe gecesidir. Bu Kandil dini literatürümüzde üç aylar olarak bilinen, Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden, rahmeti, feyzi ve bereketi bol olan Ramazan ayı ile noktalanan huzur ve maneviyat mevsimine girdiğimizin de habercisidir.

Regaib Gecesi insanlara Allah’ın rahmetinin, lütfunun, ihsanının bol bol verdiği, yalvarış ve yakarışların yüce Mevla’ya sunulduğu ve onun rahmetinden af istenildiği umut, huzur ve müjde gecesidir.

Bu vesile ile; Tüm Tomarza Halkının Kutsal Regaib Kandilini tebrik eder, İlçemize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, esenlik ve mutluluklar getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Fahrettin IŞIK

Tomarza Belediye Başkanı