Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOMARZA ŞEHİDİNİ SONSUZLUĞA UĞURLADI

TOMARZA ŞEHİDİNİ SONSUZLUĞA UĞURLADI

Van’da yapılan törenin ardından uçakla Kayseri’ye getirilerek Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konulan şehidin Türk Bayrağına sarılı naaşı, öğle namazına doğru Hunat Camisi’ne getirildi. Şehit polis için burada öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.
Cenaze namazına Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral İsmail Yalçın, AK Parti Milletvekilleri Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu, CHP Milletvekili Çetin Arık, MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, şehidin yakınları ve büyük bir kalabalık katıldı. Şehit Mustafa Sezgin’in eşi komiser Bedia Sezgin, çocukları, annesi Elif Sezgin ile yakınları da cami avlusunda gözyaşları içerisinde son görevlerini yerine getirdi.Kayseride yapılan törenin ardından şehidin naaşı Tomarzanın Karapınar mahallaseindeki baba evine getirilerek  helallik alındı   cenaze namazına katılamayanlar için şehidimize baba evinde cenaze namazı kılındı şehidimizin naaşı omuzlara alınarak defnedileceği yere getirildi dualar eşliğinde sonsuzluğa uğurlandı özel harekat polisleri tarafından şehide saygı atışında bulunuldu  Kayseri Valisi Orhan Düzgün ise tabutun sarılı Türk Bayrağını Şehidin Eşi Bediha Sezgin’e ve fotoğrafı ise Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral İsmail Yalçın tarafından Şehidin kardeşine verdi.Tomarzadaki cenaze törenine Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral İsmail Yalçın, Ak Parti Kayseri millet vekilleri İsmail Emrah Karayel,Sami Dedeoğlu, MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Kayseri il müftüsü Doç. Dr. Şahin GÜVEN Tomarza Kaymakamı Engin Uysal, Tomarza Garnizon Komutanı Kutay Bekleyen, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Tomarza Müftüsü Harun Kılıç, Tomarza Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk Ak parti ilçe başkanı Davut Şahin ,şehidin yakınları ve binlerce vatandaşlar katıldı.

10:36, 04.04.2016