Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Belediyesi Kilitli Parke ve Çevre Düzenleme Çalışmaları

Tomarza Belediyesi Kilitli Parke ve Çevre Düzenleme Çalışmaları

Tomarza Belediyesi ilçe güzelleştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda daha önceden genişletilen terminal ile çarşı arasındaki yol ve terminal içi kilitli parke döşemesi yapıldı. Döşenen kilitli parkeler eski düz parkelere nazaran motifler işlenerek döşenmiş olması ayrı bir güzellik katarak vatandaşların da beğenisi kazandı.

Diğer yandan Hükümet Konağı önünde yaşanan araba park sorununu gidermek için, Hükümet Konağı önündeki kaldırım kaldırılarak daraltılmış  geriye kalan  alan ise araç park yeri olarak hizmete sunulmuştur.

Yine aynı şekilde Sarı Mehmetli Mah. kilitli parke döşemesi çalışmaları tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

13:44, 17.08.2011