Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ÇINARLARIMIZ

ÇINARLARIMIZ

Tomarza belediyesi sosyal Belediyecilik anlayışıyla yola çıkarak devam eden projelerinden birisi olan ‘’ÇINARLARIMIZ’’ projesini hayata gecirip Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ve ekibi ilçemizde ekonomik durumu iyi olmayan hastane gitmesi gereken ve ihtiyaçları olan aileleri belirliyor ve o ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatıyor Başkan IŞIK tedavileri gereken hastaların gerekli sağlık kuruluşlarına ulaşmalarını sağlayarak ve tedavi giderlerini karşılayarak hizmet vermekteyiz Ayrıca evde yatan hastaları da sürekli takip ediyor ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bakıma muhtaç olanlar özel bakım merkezlerine yerleştiriyoruz. Zaman zaman bakım merkezlerinde ki yerlerine gidip ziyaret ediyor bilgi alıyoruz. Tomarza’ da yaşayan hasta, yaşlı ve kimsesiz insanlarımızı tespit ettik. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı sürekli ziyaret ediyor, her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.Bizi ne zaman olursa olsun 24 saat arayan ihtiyaç sahibi bütün vatandaşlarımıza ulaşıyor, yardımcı oluyor,bunlardan sağlığı iyi olmayan hastaların tedavilerini ve bakımlarını imkanlarımız doğrultusunda yapmaya çalışıyoruz.

09:50, 18.02.2016