Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KAMU ÇALIŞANLARINA LİDERLİK, PERSONEL MOTİVASYONU, ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ VERİLDİ

Tomarza Kaymakamlığı ve Tomarza Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen ORAN (Orta Anadolu Kalkınma Ajansı) tarafından finanse edilen teknik destek programı kapsamında Liderlik Personel Motivasyonu İletişim ve Empati isimli proje hayata geçirilerek Tomarza Belediye Meclis Salonunda iki gün boyunca daire amirlerine ve üçüncü gün kamu çalışanlara eğitim verilmeye başlanmıştır.
            Liderlik Personel Motivasyonu İletişim ve Empati isimli proje ile Kamu Hizmet Standartlarının yükseltilmesinde katkı sağlanması hedeflenmektedir. Söz konusu eğitim drama bilim uzmanı Nilgün Tuluk tarafından eğitimi verilmiştir.

05:37, 24.12.2015