Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TOMARZA İLÇESİNE YAPTIĞI YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve belediyeye bağlı kurum amirleri ile birlikte 16 Aralık Çarşamba günü sabah saatlerinde Tomarza İlçesini ziyaret geldiler. Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, belediye encümenleri ve Tomarza Ak Parti İlçe Başkanı Davut Şahin ve çok sayıda Tomarzalılar Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Beraberindeki heyeti Tomarza girişinde çiçeklerle karşıladılar. Daha sonra hep beraber Tomarza İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Başkan Çelik, Tomarza Kaymakamı Engin Uysal’a Tomarza Tanıtım günleri düzenlediği için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kaymakam Uysal ise Başkan Çelik’e ise nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Kaymakamlık olarak bu güne kadar yapılan çalışmalardan ve Tomarza Tanıtım Günlerinden notları paylaşarak Başkan Çelik’e Tomarza Tanıtım Kitabı ve Tomarza Tanıtım Film Cd’si hediye etti.
            Kaymakamlıktan sonra İlçe Belediyesine geçen Başkan Çelik Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık’tan Belediyenin çalışmaları hakkında geniş bir bilgi aldı.
Başkan Çelik son olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Tomarza İlçesine yapmış olduğu Kapalı Pazar Yeri, Kadın ve Gençlik Merkezi ve Düğün Salonu ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
Tomarza Belediye Düğün Salonunda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve beraberinde kurum amirleri Tomarza Belediye yönetimi ile bir toplantı düzenledi toplantıda başkan çelik’e Tomarza Yaşar Karayel parkı ve Mehmet Haseki bisiklet yolu projesi hakkında sunum yapılarak bilgi verildi ve  bu güne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak ortak projelerde fikir-alış verişi yaptıktan sonra karşılıklı teşekkür konuşmalarının ardından Başkan Çelik ve beraberindeki heyet ilçeden ayrıldı.

04:57, 17.12.2015