Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOROSLARDAN ERCİYESE YÜKSELEN SES TOMARZA

TOROSLARDAN ERCİYESE YÜKSELEN SES TOMARZA

Tomarza Kaymakamlığı tarafından hazırlanan Tomarza Tanıtım Filmi ve Tomarza’dan Erciyes’e Yükselen Ses Tomarza tanıtım filmi ve kitabının tanıtımı tüm hazırlıklar yapıldı . Aşağıda belirtildiği yer ve tarihlerde çeşitli etkinliklerle Tomarza Tanıtım Filmi ve Tomarza Tanıtım Prestij kitabı halk ile buluşacak
28 Kasım Cumartesi günü saat 10:00 ile 22:00 saatleri arasında Kayseri Park AVM’de film gösterimi ve kitap tanıtımı,
29 Kasım Pazar günü saat 10:00 ile 22:00 saatleri arasında Meysu Outlet AVM’de film gösterimi ve kitap tanıtımı
2 Aralık Çarşamba günü saat 18:30 da Tomarza Belediye Düğün Salonunda Tomarza prestij kitabı ve Tanıtım filmi gösterimi ile Tomarza Yibo Mehteran konseri,
4 Aralık Cuma günü saat 18:30 da Kayseri İl Kültür Turizm Müdürlüğü Salonunda, Tomarza prestij kitabı ve Tanıtım filmi gösterimi ile Tomarza Yibo Mehteran konseri verilecektir.
            Tomarza Kaymakamı Engin Uysal aylarca süren bir çalışma sonucu fedakarca hazırlanan Tomarza Tanıtım Filmi ve Tomarza’dan Erciyes’e Yükselen Ses Tomarza tanıtım prestij kitabını nihayet tamamlamayı başardık. Bu uğurda gönüllü çalışan tüm kamu personeline teşekkür ediyorum. Tanıtım Filmimiz ve Kitabımızdan küçük ipuçları verecek olursak Tomarza taşından yapılan eserler ile Tomarza’nın kabak çekirdeği başta olma üzere tarihi, kültürel ve ekonomik değerleri farklı bir pencereden bakış açışı ile halkımız ile buluşturacağız. Tomarza Tanıtım Filmimizin ve kitabımızın galası yukarıda belirtilen tarih ve zamanlarda gerçekleşecektir ve tüm halkımız davetlidir dedi.

10:01, 27.11.2015