Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN IŞIK MAHLLE MUHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU

BAŞKAN IŞIK MAHLLE MUHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Başkan Işık mahalle muhtarlarını ağırladı.Tomarza Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen istişâre toplantısında Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ve ilgili birimlerin yetkili isimleri Tomarza mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi.Başkan Işık yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında muhtarlara bilgi verdi.Hizmetlerin ivedilikle devam edeceğini söyledi.Muhtarla Işık ve yetkili birimler fikir alışverişinde bulundu.zaman zaman esprili dakikalar da yaşandı.Toplantının sonunda muhtarlar, Başkan Işık'a yapılan güzel hizmetlerden dolayı şükranlarını sundular.Başkan Işık şu anlamlı sözlerle konuşmasına son verdi:Biz yaradılanı yaradanda ötürü seviyoruz, Halk'a hizmet, Hakk'a hizmettir felsefesiyle yılmadan çalışmaya devam edeceğiz.Bizim halkımız hizmetlerin en iyisine lâyıktır.Toplantının ardından Başkan Işık muhtarlara yemek dâvetinde bulundu.Yemekten sonra Işık herkesle tek tek tokalaşarak, dostâne bir şekilde toplantı sona erdi.

09:50, 27.11.2015