Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ÖLÜMÜNÜN 77. YIL DÖNÜMÜ

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ÖLÜMÜNÜN 77. YIL DÖNÜMÜ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 77'inci yılında şükranla anıyorum.
"Ne mutlu ki, onun genç nesillere emanet ettiği ve 'en büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti bir demokrasiyle taçlanmış olarak yine onun işaret ettiği hedefler istikametinde varlığını sürdürmektedir. Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, Cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine inancımız tamdır. Atatürk'ün temel felsefesi, bu ülkeyi muasırlaştırmak, milletimizin sahip olduğu imkanları güçlendirmek, Türkiye'yi birlik ve beraberlik içinde çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaktır. Tüm nesillerin, Atatürk'ü çok iyi tanıması, iyi anlaması ve hedefleri hakkında bilgi sahibi olması ülkemizin geleceği açısından da büyük önem taşımaktadır.Ben, bu düşüncelerle aramızdan ayrılışının 77' inci yıl dönümünde kendisini bir kez daha rahmetle ve şükranla anıyorum."

11:39, 11.11.2015