Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOMARZA ATIK SU ARITMA TESİSİNİN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TOMARZA ATIK SU ARITMA TESİSİNİN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kayseri Büyük şehir Belediyesi ve Tomarza Belediyesi tarafından çalışmakarı başlatılan atık su arıtma tesisinin temel atma töreni Tomarza Belediye binası  önünde  temel atma proğramı ve belediyemezin yeni araç filosu halkımıza tanıılarak hizmete sunuldu gelişen mahallelerimize yeterli hizmeti sağlamak için tomarza belediyesi araç filosuna 13 adet hizmete aracı kazandırdı.Yapılan temel atma törenine Kayseri Büyük Şehir başkanı Mustafa çelik,Ak parti  Kayseri millet vekilimiz Yaşar Karayel, Ak parti Kayseri millet vekili adayları Mustafa elitaş, İsmail Tamer,İsmail emrah Karayel,Avşar Arslan Ak parti İlçe başkanı Davut şahin  ve cok sayıda tomarzalılar katıldı .ev sahipliği yapan Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin ışık ve kayseri Büyük şehir başkanı mustafa Çelik  konukarını tek tek karşılayarakkatılan misafirlele sohbet etti ve  proğram başdı İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından açılış konuşmasını yapan Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık bu güne kadar belediyenin hizmetlerinden bahsederek Ak Parti kuruldu kurulalı Tomarza İlçesinin ciddi hizmetler aldığını belirten bir konuşma yaparak atılan törenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek emeği gecenlere teşekkür ederim dedi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise yapmış olduğu konuşmasında Büyükşehir Yasasından bahsederek artık Büyükşehirlerin sadece il merkezlerinde bulunan ilçelere yatırım yapmayacağını aksine bu zamana kadar büyükşehirden faydalanamayan ilçelere daha fazla yatırım yapılacağından bahsederek Tomarzalıların hayır duasını istedi.
Son konuşmacı olan Kayseri Ak Parti Milletvekili Yaşar Karayel, programa katılan Kayseri Ak Parti Milletvekili adaylarını tek tek tanıttı ve ilçemizde yapılan yatırımların ve hizmetlerden bahsetti ilçe halkına 2. etap toki konutları müjdesini verdi   daha sonra misafirler kürsüye davet  edilerek  Atık su arıtma tesisinin temel atma butonuna basarak start verildi.Tomarza belediyesi  tazelenen araç filosunun kurdelesi kesilmesiye proğram tamamlanmış oldu belediyemize kazandırılan yeni hizmet araçları halkımıza tanıtıldı.

12:09, 22.10.2015