Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOMARZA BELEDİYESİ YETİMLERİ GÖNÜL SOFRASINDA AĞIRLADI

TOMARZA BELEDİYESİ YETİMLERİ GÖNÜL SOFRASINDA AĞIRLADI

Tomarza’da bulunan yetimler ve kimsesiz çocuklar, Tomarza Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Tomarza Belediyesi, Ramazan ayında yetimler, öksüzler ve kimsesiz çocukları bu yıl da  unutmadı. Dünya Yetimler Haftası dolayısıyla İftar programında buluşan çocuklar, iftar öncesi  keyiflerince alışveriş yaptılar, sonra  ilahilerle keyifli dakikalar geçirdiler.
      Başkan IŞIK, hep birlikte iftar yapmaktan dolayı mutluluğunu ifade ederek,  mübarek Ramazan ayını yaşamanın ayrılacağını hep birlikte paylaşıyoruz. Pek çok iftar sofralarında orucumuzu açtık fakat bugünkü gönül soframızda bulunan konuklarımız çok özel. Bu evlatlarımızı sadece Ramazan’da hatırlamamız gerekiyor, her zaman onların yanındayız mesajını verdi.
Tomarza Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşen etkinliğe, Tomarza Kaymakamı, Tomarza Belediyesi çalışanları aileleri, muhtarlar, ilçedeki kurum müdürleri, 129 yetim ve öksüz çocuk, yakınları katıldı. Konuklar için özel olarak hazırlanan sofralar iftar vaktinde yüzlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu. Ezan vaktinin gelmesiyle dualarla oruçlarını açan vatandaşlar Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaştı. Programda iftar vaktinin gelmesiyle birlikte dualarla oruçlar açıldı.
             İftara katılan misafirler  güzel bir organizasyonla böyle anlamlı Ramazan gecesinde bir araya geldikleri için; mutlu olduklarını söyleyerek belediye ye teşekkür ettiler

06:13, 02.07.2015