Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan IŞIK 'ın Ramazan Ayı Mesajı

Başkan IŞIK 'ın Ramazan Ayı Mesajı

Başkan IŞIK mesajında ; “Sosyal hayatta huzur, dayanışma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı,şeytanların zincirlere vurulduğu, af, mağfiret ve bereket mevsimi Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış, hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar. Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın İlçemize, Ülkemize ve İslam Âlemi’ ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”  dedi.

03:18, 17.06.2015