Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız İlçemizi ve Belediyemizi Ziyaret Etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti milletvekili adaylarıyla birlikte ilçemizi ziyaret etti. Bakan ve beraberindekileri ilçe girişinde Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK çiçekle karşılayarak hoşgeldiniz dileklerini iletti.

İlk olarak Belediyemizi ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti milletvekili adayları başkan IŞIK ile görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

AK Parti İlçe Başkanlığında partililer ve muhtarlarla görüşen Bakan Yıldız, toplantının ardından TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, adaylar Pelin Gündeş Bakır, İsmail Tamer, Murat Cahit Cıngı ve Mehmet Adıgüzel ile birlikte esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinin ardından ilçede kurulan pazarı gezdi.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,

"Türkiye, bir Gömü mü buldu da bunca değişiklik gerçekleşti? Hayır, insan kaynağını buldu. Biz, dürüst yolda çalışıp, doğru yolda ilerleyeceğiz ve güçleneceğiz" dedi.

Bakan Yıldız, AK Parti Tomarza ilçe teşkilatında düzenlenen milletvekili adaylarının tanıtıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının görevde olduğu 8, 5 yılda yapılan hizmetlerin, bu tür toplantılarda anlatmaya yetmeyeceğini belirtti.

Koalisyon hükümetleri döneminde 3 katlı bir binadaki asansörün bile bakan tarafından açıldığı günlerden bugünlere gelindiğini ifade eden Yıldız, Türkiye'de artık çok şeyin değiştiğini vurguladı.

Türkiye'deki olumlu gelişmelerin AK Parti kadrolarındaki kaliteli insanların gayretleriyle gerçekleştirildiğini belirten Yıldız, "Türkiye, bir Gömü mü buldu da bunca değişiklik gerçekleşti. Hayır, insan kaynağını buldu. Biz, dürüst yolda çalışıp doğru yolda ilerleyeceğiz ve güçleneceğiz" dedi.

Başbakan'dan bakanlara kadar belirli görevlerde bulunan herkesin görev sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini belirten Yıldız, şunları söyledi:

"AK Parti, hizmet yapıyorsa oy vereceğiz, yapmıyorsa vermeyeceğiz. 2002'den önce, bütçede en büyük pay Milli Savunma Bakanlığına aktarılıyordu. Bugün, 6. sıraya geriledi. Bunun yerine 1. sıraya Milli Eğitim Bakanlığı oturdu. 14 bin kilometre bölünmüş yolu yeni iş makineleri alarak yapmadık. Çeşitli kurumlardaki iş makinelerini birleştirip mazotunu koyarak (yürüyün) dedik. Bazı muhalefet partilerinin Seçim vaatlerine yazdıkları hizmetleri, AK Parti iktidarı zaten gerçekleştirdi. "

Son günlerde, siyasi üslupla ilgili tartışmalara da değinen Yıldız, "Bizden nezaketin dışında başka şey göremeyecekler. Üslubunu bozanları da sizlere havale ediyorum" dedi.

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve Yaşar Karayel'in de aralarında bulunduğu milletvekili adaylarının kendilerini tanıttığı toplantı, basına kapalı devam etti.

11:19, 28.04.2011